Comfrey Municipal Building

Comfrey, MN

Project Description

The Shared Vision: The community of Comfrey lost all of its community services structures as a result of a 1998 tornado. The need to restore them rapidly, as well as the unique opportunity to start from scratch, drove this project.

The Innovative Design: A multi-use building at the town center was the most usable and aesthetically pleasing solution. The city hall, post office, community center, fire hall and first responders were all housed in one facility with a scale and rhythmic brick facade reminiscent of the traditional downtown. The corner of Brown and Court Streets, where the center of town once was, was developed into a mini town square.


Learn more about this project

If you have questions, or would like to discuss this project with one of our experienced personnel, please fill out the e-mail form below.